Кокосове молоко, вершки, масло

7-102 Кокосові вершки, 400 мл, ТМ Oriental chef, Таїланд 80 грн
7-101 Кокосове молоко 17%, 400 мл, ТМ Oriental chef, Таїланд 70 грн
7-670 Кокосове молоко, 400 мл, ТМ Suree, Таїланд 80 грн
7-1312 Кокосове молоко, 1 л, ТМ Aroy-D, Індонезія 0 грн
7-624 Кокосова вода 100%, 1 л, ТМ Chaokoh, Таїланд 170 грн
7-625 Кокосова вода 100%, 350 мл, ТМ Chaokoh, Таїланд 0 грн
7-669 Кокосове молоко, 165 мл, ТМ Suree, Таїланд 0 грн
7-608 Кокосове молоко, 17-19%, 250 мл, ТМ Chaokoh, Таїланд. 66 грн
7-613 Кокосові вершки, 20-21%, Gold, 250 мл, ТМ Chaokoh, Таїланд 70 грн
7-615 Кокосове молоко, 17-19%, 1 л, ТМ TCC Brand, Таїланд 0 грн
7-718 Кокосове молоко згущене з цукром, 330 г, ТМ Chaokoh, Таїланд 130 грн
7-719 Кокосове молоко, 17-19%, 1 л, ТМ Chaokoh, Таїланд 190 грн
7-606 Кокосові вершки, 20-21%, Gold, 1 л, ТМ Chaokoh, Таїланд 190 грн
7-1122 Кокосове молоко Лайт (Light), 400 мл, ТМ Chaokoh, Таїланд

70 грн

7-609 Кокосове молоко, 17-19%, 250 мл, ТМ TCC Brand, Таїланд 0 грн
7-1423 Кокосове молоко, 17-18%, 1 л, ТМ Kier, Таїланд 190 грн
7-1289 Кокосові вершки, 400 мл, ТМ Thai Coco, Таїланд 80 грн